Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Fehérvári táncosok bemutatója a Néptánc Antológiákon
Fehérvári táncosok bemutatója a Néptánc Antológiákon Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. február 20.
ImageAz Alba Regia Táncegyüttes három generációja is képviseli a székesfehérvári nagy múltú táncműhelyt a 2017. év legjobb táncegyütteseit és koreográfiáit összefoglaló Néptánc Antológiákon.

 

A legkisebbek, az Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola Pulutyka csoportja 2018. február 25-én, az Örökség Gyermek Népművészeti Egyesület Gyermektánc Antológiáján, Kecskeméten mutatja be „Ejebuja” című koreográfiáját. A felcsíki táncokat felvonultató produkciót a csoport vezetői, Majoros Róbert és Majorosné Szabó Veronika állították össze.

 A 2018. március 3-án 10.00 órakor kezdődő Antológián a felnőtt csoport a Budapesti Operett Színház színpadát veszi birtokba Gőbölös Gábor és Majoros Róbert „Ígéret havába” című bodrogközi koreográfiájával.

Ugyanezen a napon 17.00 órai kezdettel az Ifjúsági Antológia keretében lép fel az Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola Csöröge csoportja a budapesti Kőrösi Kulturális Központban, ahol Majoros Róbert és Majorosné Szabó Veronika „Táncok Bökönyből” című összeállítását viszi színpadra.

A budapesti két gálaműsor a Martin György Néptáncszövetség szervezésében és támogatásával valósul meg.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >