Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ételt és ruhát osztanak Velencén
Ételt és ruhát osztanak Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. február 28.
ImageA kiválóan sikerült szilveszteri lencse leves osztás sikerén felbuzdulva egész évben, minden hónapban egy alkalommal ingyenes meleg ételt oszt a környék rászorulóinak a Velencei és Velencei-tó környéki Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítvány. Fekete Zsuzsanna és önkéntes társai ruházattal is segítik a nehéz sorsúakat.

 

 

Az elmúlt hétvégén nagy sikere volt a babgulyásnak, mind a 80 adag elfogyott, amit erre a célra főztek és kínáltak az illetékesek, ugyanakkor a támogatók által felajánlott fánk és pékárú is kelendő portékának bizonyult.

- Nagyon örülök, hogy egy csepp sem maradt a babgulyásból és a "körítésből". Hónapról hónapra több ételre lesz szükség, mert mindig jönnek újabb és újabb csatlakozók. Köszönjük rendszeres támogatóinknak, hogy lehetővé teszik ezt a havi ételosztást! Egyre többen állnak mellénk, ami nagy boldogsággal tölt el, de önkéntes segítőinknek is vastagon jár a köszönet, nélkülük sem boldogulnánk egykönnyen. - mondta Fekete Zsuzsanna, aki hozzátette; a napokban ránk köszönt és várhatóan a hét végéig tartó nagy hidegben is érdemes őket keresni, ugyanis meleg öltözékekkel tudnak segíteni azoknak, akinek erre szükségük van.

A havi rendszeres étel- és ruhaosztások időpontjai: március 25., április 29., május 27., június 24., július 29., augusztus 26., szeptember 30., október 28., november 25., december 31. Az utolsó dátumot kivéve - szilveszter napja hétfőn lesz - minden alkalom vasárnapra esik. A ruhaosztások mindig reggel 9 órakor kezdődnek, az ételosztások pedig 12 és 16 óra között - illetve amíg a rendelkezésre álló adag el nem fogy - tartanak az alapítvány klubházánál, amely a velencei vasútállomással szemben, a büfésoron található.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >