Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A Vidi nyerte meg a Sport and Media-kupát
A Vidi nyerte meg a Sport and Media-kupát Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. január 01.

ImageA három felvonásos, monstre előadás után ismét kijelenthetjük: valamennyi klub irigyelheti a Vidit, hogy ilyen szurkolói vannak – és nem utolsó sorban, hogy ilyen szupertornát rendeznek évről évre. A IX. Duna Takarék-Videoton Baráti Kör Egyesület torna zárónapja is remekül szórakoztatta a nézőket a pazarul feldíszített csarnokban. Biztosak lehetünk benne, aki csak kilátogatott a VOK-ba, megtalálta a maga csemegéjét.

Láthatta az amatőr kupa hajrájában a nem is annyira amatőr legjobbakat, de szurkolhatott a sportolókkal, művészekkel összecsapó közéleti csapatnak, a két évtizeddel ezelőtti kedvenceket rekrutáló Vidi’89-nek és természetesen jelenlegi csapatunknak is.  

Varga István azt mondta a torna előtt, a Sport and Média kupáért meccselő tanítványaitól annyit vár az évvégi focin, élvezzék a játékot. Nos, a Siófokkal gól nélkül remiző fiúk a Pápa ellen nem csak megfeleltek a mester elvárásának, de túl is teljesítették azzal, hogy a nézőket remekül szórakoztató, gólgazdag, látványos focival rukkoltak ki.

Image
Fotó: Fehérvár FC

A tornagyőzelem érdekében a Németh, Halasi, Bencze, Mohl, Nagy, Farkas, Lattenstein, Kocsis, Lelkes alkotta csapatnak három különbséggel kellett vernie a Pápát – 8-1-lett a vége. A csarnokba kilátogató több ezer szurkoló számára az is embert próbáló feladatnak bizonyult, hogy mindenkit felismerjen a húsz évvel ezelőtti csapat játékosai közül.

Ha a hajkoronák meg is ritkultak, a kilók pedig helyenként gyarapodtak, a technikai tudás és a foci szeretetete nem változott. A Petry, Jován, László, Németh, Király, Babai, Czigány, Sipos, Quiriko, Jónás összeállítású Vidi (ha felöltözve is, de közöttünk volt további két hajdani sztár, Horváth Gábor és Petres Tamás) izgalmas, gólokban gazdag, jó meccset vívott az 1989-es válogatottal – amelyet természetesen szintén erősítettek, a klubunkhoz köthető ászok, a Puskás Akadémia edzői, Csucsánszky Zoltán, Disztl Péter, Vincze István és Bognár György.

Remek évzáró volt, amely után, már most kezdhetjük az izgatott visszaszámlálást: vajon Horváth Győzőéknek a jubileumi, X. tornán, az UEFA-kupa menetelés 25. évfordulóján, mivel sikerül felülmúlnia a remek 2008-as programot?

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >