Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Papírforma Villachban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 03.

ImageA Villach hazai pályán félelmetes ellenfele bárkinek a ligában, és ezt újfent igazolták. Az Alba Volán csapata két harmadon át életben tartotta a pontszerzési reményeit, de az utolsó húsz percben felülkerekedtek a "Sasok". - Két emberhátrányt is kivédekezett a találkozó elején a Volán, ám alighogy visszatért Ocskay a büntetőpadról, megszerezték a vezetést a hazaiak: Cavanaugh átadását a rutinos Lanzinger értékesítette. (1-0) A folytatásban is mezőnyfölényben volt a Villach, de Szuper védéseinek köszönhetően nem változott az állás.

A középső felvonás legelején emberelőnybe kerültünk, és végre sikerült is kihasználni. Az első sorunk felállt, Horváth-Fekete-Palkovics volt a korong útja, a végállomás pedig Starkbaum kapuja. (1-1) Sokkal kiegyenlítebb lett a játék ezt követően, mindkét fél kihagyott egy-egy fórt, így eldöntetlennel vonulhattak pihenőre a játékosok.

Nagyon bekezdett a Villach a záró húsz percben, az első perc végén Petrik mattolta Szupert. (2-1) Sok idő volt hátra, keményen dolgozott is az újabb egyenlítésért a Volán, ám nem jött össze. Sőt, alighogy kivédekeztük Martens kiállítását, Lanzinger ismét betalált, kettőre növelve a "Sasok" vezetését. (3-1) Stewart büntetése felcsillantotta a reményt a visszazárkózásra, de nem tudtunk élni vele.

A Villach legyőzte a Volánt, ráadásul a Graz pontot szerzett Innsbruckban, így jelenleg három pont a hátrányunk a rájátszást jelentő 8. helytől. De van még hátra 14 meccs, hogy behozzuk.

VSV - Alba Volán 3-1 (1-0, 0-1, 2-0)
Villach, 4000 néző, vezette: Veit, Hofer, Peiskar.


VSV: Starkbaum - Kromp, Bacher, Raffl T., Kaspitz, Lanzinger, Scoville, Oraze, Petrik N., Cavanaugh, Ferland, Stewart, Sandrock, Raffl M., Mapletoft, Mondou, Martinz, Slivnik, Kristler, Toff, Petrik B. Vezetőedző: Larry Huras.


Alba Volán: Szuper - Horváth, Tokaji, Fekete, Ocskay, Palkovics, Bonni, Martens, Guerriero, Martz, Kovács, Byström, Jobb, Sofron, Nagy, Forsyth, Ondrejcik, Vaszjunyin, Hegyi. Vezetőedző: Ted Sator.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >