Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
A SZÉNA Egyesület szervezésében Székesfehérvár is a világrekord részesévé vált Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 15.
ImageA SZÉNA Egyesület - „Emeljünk magasba minél több gyereket” elnevezéssel - egy országos rendezvénysorozatba kapcsolódott be, melynek kezdeményezője a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány volt.
 
2018. a Családok Éve, melynek keretében „Emeljünk magasba minél több gyereket” elnevezéssel egy országos rendezvény került megszervezésre, melynek célja az volt, hogy világrekordot döntsenek az egyidejűleg magasba emelt gyermekek számában.
 
Ehhez idén több településen izgalmas programokkal készültek a családok számára. A székesfehérvári program helyszíne a Székesfehérvári Vasvári Pál Általános Iskolában volt, ahol 354-en vettek részt a rendezvényen.
 
A program Viza Attila önkormányzati képviselő megnyitójával vette kezdetét, majd a kísérlet előtt a Napraforgó Meseszínház előadását tekinthették meg „Utazás meseországba” címmel. Pontban 11 órakor - a világrekord kísérlet során – a résztvevők egyszerre emelték föl gyermekeiket.
 
A rendezvény Ácsné Cserta Judit vezetésével táncházzal zárult. A legkisebbekre is gondoltak a szervezők, őket Szűcsné Ott Adrienn Zengő Bölcső foglalkozása várta. A regisztrált résztvevők között értékes nyereményeket sorsolnak ki, melynek eredménye már elérhető a haromkiralyfi.hu honlapon.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >