Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Fehérvári akadémia az év műhelye Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. március 29.
ImageCsapatsportokban az Ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia nyerte "Az év műhelye" kitüntető címet. A rangos elismerést a MOB elnöke, Kulcsár Krisztián, továbbá Sárfalvi Péter utánpótlás-nevelésért felelős helyettes államtitkár, Pósfai Gábor, a főszponzor Decathlon ügyvezető igazgatója és az Utanpotlassport.hu főszerkesztője, Bruckner Gábor adta át a székesfehérvári akadémia képviselőinek, köztük id. Ocskay Gábor alapítónak.

 

 

Az egyéni sportok legjobbja a BVSC-Zugló vívószakosztálya lett a kuratórium döntése alapján.

A méltatáskor elhangzott: A székesfehérvári akadémia a dinamikusan fejlődő hazai csapatsportág első számú utánpótlás-nevelő műhelye. 2017-ben az első negyedévben nyújtott teljesítményével érdemelte ki A hónap műhelye díjat. A klub utánpótláscsapatai minden bajnokságban a dobogón zártak. Az U18-as gárda ráadásul duplázott, a magyar mellett az osztrák ifjúsági ligában is első lett.

A kettős címvédés értékét növelte, hogy a társaság veretlenül játszotta végig a szezont. Az U18-as mellett az Ocskay-akadémia az U16-os és az U14-es bajnokságot is megnyerte, míg az U20-as és az U12-es sorozatban a második helyen zárt. A 2017/18-as évad őszi szezonjában valamennyi folytatta a nagyszerű sorozatot a hazai bajnokságokban, valamint az U20-as és az U18-as együttes az osztrák bázisú ligákban.

A székesfehérvári felnőtt élvonalbeli együttesbe folyamatosan építik be saját nevelésű játékosaikat.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >