Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Csehországban jártak a fehérvári szinkronkorisok
Csehországban jártak a fehérvári szinkronkorisok Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. március 30.
ImageKét csapattal képviselte magát a cseh Jihlavában rendezett nemzetközi szinkronkorcsolya versenyen a székesfehérvári egyesület. A legkisebbekből álló Pingvinek az eggyel idősebbek között versenyezve is a dobogó közelébe kerültek, a felnőtt csapat pedig pontszámban majdnem megismételte a Budapest Kupán elért rekorderedményét.

 

 

A Szinkronkorcsolya Szakosztály jövő pénteken tartja hagyományos szezonzáróját Székesfehérváron, ahol a versenyzők mellett a 4-5 évesekből álló mini és a szinkron előkészítősök csapata is bemutatkozik.

A csehországi Jihlavában vett részt nemzetközi versenyen a Székesfehérvári Szinkronkorcsolya Szakosztály. Bayer-Siági Nóra tanítványai két csapattal is képviselték magukat a hétvégi megmérettetésen. A Pingvinek a nemzetközi szabályok változása miatt eggyel idősebb korosztályban indultak, és nagyon szép helytállással a negyedik helyet szerezték meg. A felnőtt kategóriában induló Icebreakers az ötödik helyen zárt, pontszámban pedig megközelítették a Budapest Kupán elért rekorderedményüket.

A szinkronkorisok április 6-án 17 órától tartják hagyományos szezonzárójukat, ahol minden korosztály bemutatkozik a fehérvári közönségnek. A versenyeken indulók mellett jövő pénteken jégre lép a 4-5 évesekből álló legkisebb korosztály és a szinkron előkészítősök csapata is az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >