Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Pályázat művészeknek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 07.

A Pilisi Alkotó Kaptár Egyesület „Radnóti Év 2009” Radnóti Miklós születésének 100. évfordulójának a tiszteletére képzőművészeti és irodalmi szabad beadásos alkotói pályázatot hirdet a képzőművészetek valamennyi ágában tevékenykedő művészek részére, valamint az irodalom művelői számára vers - és prózaírás kategóriában. A pályázat témája: - Szerelem, - Hazaszeretet, - Az otthon melege, - Erőltetett menet.

Egy esetleg két verset, prózát legfeljebb öt oldal terjedelemben fogadnak el pályázónként.

Beadható alkotónként 2 db. műtárgy műfaji és technikai korlátozás nélkül. Az alkotásokat kiállításra kész állapotban kérik, és olyan műveket várnak, amelyek kizárólag erre az alkalomra készültek. A pályázatot szabad beadásos rendszerben, a beadott anyag zsűrizésével rendezik meg. A legértékesebb műveket díjakkal jutalmazzák.

Az Egyesület elnöksége által felkért független szakmai zsűri által kiválogatott alkotásokat 2009 májusában mutatják be Pilisvörösváron.

A pályázatra történő előzetes jelentkezés határideje 2009. március 1. Jelentkezni lehet írásban az Egyesület postacímén (2085 Pilisvörösvár, Hunyadi utca 70.), elektronikus levélben ( Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ) vagy telefonon (26/ 330-802).

A pályázati díj (alkotásonként 3000.- forint) a mű beadásakor fizetendő.

A művek személyesen történő beadásának a határideje: 2009. május 1. 2. 3. (péntek, szombat, vasárnap) 10-18 óra között, helye: Műhely Galéria, Pilisvörösvár, Hunyadi utca 70. A zsűri döntéséről 2009. május 6-10. között adnak tájékoztatást, az el nem fogadott műveket 10-e után adják ki.

A zsűri által odaítélt díjakat a kiállítás ünnepélyes megnyitóján adják át. A kiállítást a helyi és a szakmai médiában, körökben népszerűsítik, ezzel is segítve a kiállító művészek és alkotásaik közönségkapcsolatát.

A Pilisi Alkotó Kaptár Egyesület várja a művészek jelentkezését és jó egészséget, eredményes alkotó munkát kíván!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >