Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Simán verte a Vidi az Újpestet
Simán verte a Vidi az Újpestet Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. április 09.
ImageMiután a Fradi délután 3-0-ra legyőzte a Mezőkövesdet, az üldöző Videotonnak is kötelező volt a 3 pont megszerzése az Újpest ellen a bajnoki címért folytatott versenyfutásban.

 

 

Ez annak ellenére könnyedén sikerült is, hogy a lila-fehérek kiváló formában vannak, egészen a 3. helyig lopakodtak előre a tabellán, s csak a Fradi elleni múlt heti 0-0 után estek vissza a 4. helyre. Stefan Scsepovics (sérült öccse nélkül is) hamar megszerezte a vezetést a Vidinek Huszti pontos szöglete után, majd a második félidő elején (13 év után az NB I-ben!) maga Huszti is betalált egy remekül eltalált szabadrúgásból, végül Nego adta meg a kegyelemdöfést a hajrában.

Ezúttal még az a kétes értékű rekord is belefért, amit Kovács István produkált: a 85. percben csereként állt be, majd a - hosszabbítással együtt - hátralévő 9 minutumban, 6 perc leforgása alatt két 11-est hagyott ki. Ehhez hasonló forgatókönyvvel nem valószínű, hogy bárki más találkozott már az NB I-ben, de talán a nemzetközi élvonalbeli pontvadászatokban sem sok hasonló fordult még elő...

A Vidire sűrű hét vár most, ugyanis szerdán (április 11.) 18 órakor Kispesten a Honvéd otthonában pótolja a március elejéről elhalasztott bajnokit, majd szombaton a tavaszt remekül kezdő, ám az utóbbi két fordulóban sima vereségeket szenvedő Mezőkövesd vendége lesz 17 órakor. Amennyiben nem akar lépéshátrányba kerülni a hajrára a Ferencvárossal szemben, kötelező mindkét derbin a győzelem.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >