Kezdőlap
Idegenek - új színházi bemutató a Prosperónál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 13.
ImageSzombaton este új bemutatóval jelentkezik a Prospero Színkör: az Idegenek című előadás 19 órakor kezdődik A Szabadművelődés Házában. A darabot – amely egy bárkivel előforduló esetet mutat meg, amikor a megszokott úton elkerülhetetlen a találkozás egy szokatlan alakkal – Tóth Tímea rendezte.

 

 

A márciusi Shakespeare-darab után ezen a hétvégén új bemutatóval jelentkezik Prospero Színkör: április 14-én, szombaton 19 órakor az Idegenek lesz látható A Szabadművelődés Házában.

Bármikor, bárkivel megeshet a történet, hogy a megszokott úton egy idegent pillantunk meg, akivel elkerülhetetlen a találkozás: „Visszafordulsz? Szembenézel? Megállsz egy pillanatra, hogy érezd? Egy szívdobbanás hozhat félelmet vagy egységet, zavartságot vagy felszabadulást, mozdulatlanságot vagy cselekvést, elmúlást vagy újjászületést.” – olvasható az esemény Facebook-oldalán.

Az előadás szereplői Bognár Beatrix, Czeller Péter, Csenki Réka, Mészáros Anett és Varjas Benjámin, a darabot Tóth Tímea rendezte.

A bemutató megtekintése ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a jelentkezéseket a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címre kell elküldeni.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >