Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Első helyről várja a MÁV Előre a folytatást Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 08.

ImageJanuár 25-én folytatódik a szezon a MÁV Előre-Kodolányi-CityLine NB I-es női röplabda csapatának. 2009 első vasutas bajnokiján a Tatabányai Volán SE látogat majd a székesfehérvári Vörösmarty iskola tornacsarnokába. – tájékoztatta szerkesztőségünket Pecsuvácz Péter, aki elmondta: a Volánnal játszott két, immáron 2008-as bajnoki remekül sikerült fehérvári szemszögből, hiszen oda-vissza nyert a MÁV. Idegenben 3-0-ra, otthon pedig 3-1-re.

A bajnoki rajt szűk két hetes megkezdődéséig is pezseg az élet röplabdázóinknál, hiszen csütörtöktől három játékos az ifjúsági válogatottal Európa-bajnoki selejtezőtornán szerepel. Az olaszországi Zoccában rendezendő kvalifikációs versenyen a nyitónapon Lengyelországgal, 9-én a házigazda olasz válogatottal, majd 10-én Szlovéniával, 11-én pedig Lettországgal mérkőzik meg a magyar gárda. Vacsi Evelin, Tálas Zsuzsanna és Antal Anett egyaránt sokat tehet azért, hogy jól szerepeljen az együttes.

Image
.

Ami pedig klubcsapatukat, a MÁV Előrét illeti, nos örömteli Karácsonyban lehetett részük, mivel ezt a néhány hetes meccsmentes pihenőidőszakot az NB I Liga-csoportjának élén töltötték. 15 mérkőzésen 12-szer győztek, és csupán háromszor veszítettek. Ezen meccsek alatt 27 pontot szereztek, akárcsak a második helyezett, korábban edzőváltáson is átesett Veszprémi Egyetem. A jobb szettaránynak köszönhetően azonban a Székesfehérvár várhatja a folytatást a legelőkelőbb pozícióból.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >