Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Új járdák a Köfémen - májusban kezdődik a Zombori út felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2018. április 25.
ImageKét szakaszon is elkészült az új járda a Köfém lakótelepen. A 24-26. szám előtti szakaszon és a 39-42. szám előtt is új járdát építettek. A beruházások műszaki átadását tegnap reggel tartották, ahol a Városgondnokság, a szolgáltatók és a kivitelező szakemberei mellett Dr. Dienesné Fluck Györgyi önkormányzati képviselő is ott volt.

 

 

A Köfém lakótelep 24-26. szám előtt 66 méter hosszan és 1,5 méter szélességben új szegélyek építésével készült el az új járda, a 39-42. előtt pedig 58 méter hosszan és 1,9 méter szélességben építették újra a régi járdát a bejárók burkolatával együtt – tájékoztatott Timár Tibor, a Városgondnokság útellenőrzési vezetője. A lakótelep járdáinak felújítása tovább folytatódik: a Köfém lakótelep 11-13. előtt és a 31-33. számú épületek között is még idén megújul a lakótelepi járda. Ebből az egyik szakasz a városrész önkormányzati képviselőjének keretéből, a másik pedig a Városgondnokság Út-híd programjának segítségével épülhet meg. 

Dr. Dienesné Fluck Györgyi
önkormányzati képviselő kiemelte, hogy egy nagyon fontos útfejlesztés indul május közepétől: elkezdik a Zombori út teljes felújítását. A rekonstrukció menetéről a kivitelezővel közösen lakossági fórumot is tartanak május 10-én, csütörtökön 17 órától a Köfém Művelődési Házban, ahova szeretettel várják a környéken élőket. A városrész képviselője kiemelte továbbá, hogy elkezdődött és tart még az orvosi rendelő felújítása is a városrészben, ahol a nyílászárók cseréje mellett megújul az elektromos hálózat és a fűtési rendszer, akadálymentes vizesblokk és lift épül, valamint megújul a régi tető is

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >