Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Polgármesteri köszönet a gyors nyomozói munkáért
Polgármesteri köszönet a gyors nyomozói munkáért Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. május 04.
ImageA Városházán mondott köszönetet Székesfehérvár polgármestere a városi rendőrkapitányság nyomozóinak. A gyors és hatékony munkának köszönhetően három nap alatt azonosították a Budai úti lövöldözőt, és el is fogták.

 

 

Mint ismert, 2018. április 16-án kora délután Székesfehérváron, egy Budai úton lévő lakás ablakából lövéseket adtak le. A közösségi portálon hírül adott eset kapcsán nagy apparátus megmozgatásával, gyors nyomozásba kezdtek a Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozói.

A rendőrök három nap alatt azonosították azt a férfit, aki egy légfegyverrel több embert megsebesített. A nyomozás során sok információt kaptak a Budai úti társasház lakóitól és a környéken élőktől, és ezek ellenőrzését követően jutottak el a 35 éves dunaharaszti lakoshoz, aki albérlőként élt a hetedik emeleti lakásban. A lakóhelyén tartott házkutatás során egy légpuskát, céltávcsövet és lőszereket foglaltak le.

A Székesfehérvári Járási és Nyomozó Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete és a köznyugalmat súlyosan megzavarva elkövetett garázdaság bűntette miatt április 21-én indítványozta az őrizetben lévő gyanúsított előzetes letartóztatását.

Az ügyben résztvevő rendőrök munkájáért mondott köszönetet tegnap dr. Cser-Palkovics András. A polgármester kiemelte, a gyors és hatékony nyomozói munkával, a sikeres elfogással visszaadták a városlakók nyugalmát.

A Városházán zajló eseményen az ügyben eljáró csapatot Kovács Zsolt rendőr ezredes, városi rendőrkapitány, Schekk Géza rendőr alezredes, közrendvédelmi osztályvezető, Borbély Zsuzsanna r. százados, Sándor Nikolett r. főhadnagy, Lórántné Varsányi Anna r. törzszászlós, Somogyi Krisztián r. főhadnagy, Szigeti Tamás r. törzszászlós, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói képviselték.

A kötetlen beszélgetéssel záródó találkozón részt vett Viza Attila közbiztonsági tanácsnok, valamint dr. Horváth Miklósné és Molnár Tamás önkormányzati képviselő is.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >