Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
A legszelídebb motorosok felvonulásával indul a Nemzetközi Családnap Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 10.
Image2018 a Családok éve, melyhez kapcsolódóan a SZÉNA Egyesület kiemelt programokat szervez, melyek fővédnöke Spányi Antal Megyés Püspök, támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

 

 

2018.05.13-án 15.45-től várják a motoros felvonulás résztvevőit Székesfehérváron, az Országalmánál. A gyermekek érkezhetnek kismotorral, futóbiciklivel, rollerrel, elektromos autóval, vagy a legkisebbek babakocsival is. A felvonulás 16 órakor indul és az Alba Plaza előtti térre érkezik, ahol színpadi- és gyerekprogramokkal várják a családokat.

Program:
16.00 Székesfehérvári Szelíd Motorosok Felvonulása
16.15 Megnyitó
16.20 Vándorbölcső-átadó
16.25 "Alkot a család" rajzpályázat díjátadója
16.30 MegaDance Táncstúdió előadása
17.00 Galiba Zenekar koncertje
18.00 "21 Gramm Akusztik" zenekar koncertje

Együttműködő partnereinkkel - a rendezvény ideje alatt - folyamatos állatsimogatóval, kézmasszírozással, interaktív foglalkozásokkal, kézműveskedéssel, arcfestéssel, csillámtetoválás készítéssel és ugrálóvárral várják a családokat.

A Fúzió Egyesület közreműködésével - „Barangol a család” címmel - egy vetélkedőre is benevezhetnek a résztvevő családok, melynek témája a „Magyar Szent Család” és Székesfehérvár nevezetességei. A programelem keretében a belváros különböző pontjain oldhatnak meg feladatokat, illetve fejthetnek meg rejtvényeket. Az eredményes „barangolást” követően ajándékkal jutalmazzák a résztvevőket.

A rendezvényen ingyenes a részvétel!

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >