Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Folytatódik az Alba Mater Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 24.
Folytatódik az Alba Mater programsorozata a Corvinus székesfehérvári kampuszán. Pénteken délután Dr. András Krisztina és vendégei Sport és gazdaság címmel folytatnak kerekasztal-beszélgetést, amelynek központi témája a sportolói kettős karrier. A rendezvény meghívott vendégei között ott lesz Marosi Katalin, Vörös Zsuzsanna, Fekti István és Dávid Kornél.

 

 

A Székesfehérvári Campus új programsorozata, az Alba Mater – Szülők Akadémiájának első, nagy sikerű előadása után újabb programra várják az érdeklődőket.  Május 25-én, pénteken 17 órakor Dr. András Krisztina és vendégei Sport és gazdaság címmel folytatnak kerekasztal-beszélgetést. A központi téma a sportolói kettős karrier lesz: szó lesz a sport és a gazdaság kapcsolatán túl például arról is, hogy hogyan segítheti a szülő gyermekét a kettős karrier felépítésében, mit tehetünk, ha gyermekünk az iskolában és a sport területén egyaránt jól teljesít, illetve hogy mik a mérföldkövek és lehetséges buktatók egy ilyen életpályában.

A beszélgetésen részt vesz Marosi Katalin volt magyar hivatásos teniszező, jelenleg teniszedző, Vörös Zsuzsanna olimpiai bajnok öttusázó, az Alba Volán SC versenyzője, most a szakosztály igazgatója, Fekti István, az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia sportigazgatója, valamint Dávid Kornél magyar hivatásos kosárlabdázó, az egyetlen magyar volt NBA-játékos.

A program további részleteiről a https://www.facebook.com/events/165643814105857/ oldalon lehet tájékozódni. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >