Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Tudástőzsde a Corvinus Székesfehérvári Campusán
Tudástőzsde a Corvinus Székesfehérvári Campusán Nyomtatás E-mail
Írta: BCE   
2018. május 29.
ImageMásodik alkalommal rendezik meg a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán a Tudástőzsde programsorozatot. Június 4. és 6. között várják a 13-17 év közötti diákcsoportokat, osztályokat a Székesfehérvári Campuson, hogy a játékos tanulás jegyében egyetemi környezetben tölthessenek el egy-egy érdekes napot.

 

 

A Corvinus Tudástőzsdén résztvevő fiatalok – a vezetői köszöntőt követően – kiválaszthatják, hogy az adott nap kilenc előadása közül mely három érdekli őket a legjobban. A 45 perces interaktív előadásokat, gyakorlatokat a Corvinus legkiválóbb oktatói tartják, akik olyan témákkal készültek, amelyek a diákok érdeklődéséhez igazodnak. A Tudástőzsde idei kulcstémája a hatás fogalma, ezen belül pedig szó lesz többek között például a meggyőzés tudományáról vagy a sport és a szurkolás kapcsolatáról, de a hatásos kommunikációt elősegítő gyakorlatokon is részt vehetnek az érdeklődők.

A napi program lezárásaként kvízjátékban mutathatják meg a tanulók, hogy milyen ismeretekkel gazdagodtak aznap, a legjobban teljesítők pedig értékes díjakat nyehetnek. A résztvevő diákok természetesen iskolai igazolást kapnak a nap végén.

A szervezők minden érdeklődő diákcsoportot szeretettel várnak. A programra előzetes regisztráció szükséges, amelyet a következő linken tehetnek meg:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSemBBSBAp16bQq
EF64HhQTK5cbad91QukAl47I6KTN_cbFUTQ/viewform?usp=sf_link
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >