Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Serbán visszatért és tervez Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 31.
A Varkocs György Box Club és a Győri Gladiátor Akadémia évek óta szoros szakmai kapcsolatot ápol egymással, így nem csoda, hogy a fehérvári egyesület több versenyzővel is erősítette már a Rába-parti klubot.

 

 

A legtovább jutó öklöző Serbán Henrik, aki előbb szakmát szerzett, idén pedig érettségizik, miközben a ringben is kiválóan helyt állt, hiszen eljutott korosztályos Eb-re és vb-re is. A Varkocs vezetőedzője, Turós Arnold elmondta, hogy Serbán hazatért és már a jövőjét tervezi.

 


 

 
- Henrik azon kevesek egyike, akik élni tudtak az előttük adódó lehetőséggel, ugyanis ifi korcsoportban nem csak itthon tartozott a legjobbak közé, részt vett világ- és Európa-bajnokságon. Rutinját további számos nemzetközi edzőtáborban és versenyen növelhette. 
 
Szülővárosába visszatérve a sportolás és munka mellett tovább képzi magát. Rövidtávú tervei között az edzői képesítés megszerzése szerepel, amit az élsport után trénerként hasznosítana is. Székesfehérvárnak nagy szüksége lenne egy ilyen komoly versenyzői pályát befutó, sok tapasztalattal rendelkező szakemberre az edzői oldalon is. Bízom abban, hogy az én edzői tapasztalataim és Henrik versenyzői rutinja együtt szép reményekre predesztinálnak minket. Kitartó munkával nagy eredmények - akár további Eb- vb-résztvevők kinevelése - születhetnek, miközben meglátásom szerint még versenyzőként is van jó néhány dobása Serbánnak - vázolta reményeit Turós Arnold.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >