Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Holnap lesz a XV. Országos Patikanap Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. június 05.
Székesfehérváron a Szent István Gyógyszertárban rendezik a XV. Országos Patikanap megyei megnyitóját holnap délelőtt. A Fekete Sas Patikamúzeum tárlatvezetéssel és előadással várja a látogatókat: délután „Himlő, pestis, kolera” címmel tart előadást a járványokról Szima Viktória. A programra mindenkit szeretettel várnak!

 

Székesfehérváron a Szent István Gyógyszertárban tartják holnap délelőtt a XV. Országos Patika Nap ünnepélyes megyei megnyitóját – a patika bemutatása mellett a város első patikai robotját nézik meg a résztvevők működés közben, majd a gyógyszerészi diplomával való elhelyezkedési lehetőségekről hangzik el előadás.

A Fekete Sas Patikamúzeum szerdán a XV. Országos Patikanapon is érdekes rendezvénnyel várja a nagyközönséget. 14 órakor tárlatvezetés kezdődik a múzeum és az officinai illatszertár bemutatásával. 15.30 órától Szima Viktória, a Fejér Megyei Levéltár munkatársa izgalmas előadással várja a látogatókat. Himlő, pestis, kolera. Járványokról dióhéjban címmel. A belépés ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak! 

További részletek a délutáni rendezvényről a https://www.facebook.com/events/173591116644673/

oldalon olvashatók.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >