Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A 90 esztendős Káldi Antalt köszöntötték otthonában
A 90 esztendős Káldi Antalt köszöntötték otthonában Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. június 25.
A 90 esztendős Káldi Antalt köszöntötte dr. Dienesné Fluck Györgyi önkormányzati képviselő. A szépkorú férfi sokáig az iszkaszentgyörgyi bányában, majd kertészként dolgozott, jelenleg is aktív életet él otthonában.

 

 

A 90 esztendős Káldi Antalt köszöntötte otthonában dr. Dienesné Fluck Györgyi önkormányzati képviselő. Tóni bácsinak a miniszterelnöki emléklappal és a város ajándékával kívánt jó egészséget születésnapja alkalmából.

1928. június 9-én született Káldi Antal, Tóni bácsi Iszkaszentgyörgyön, ahonnan később 1969-ben, fia hatéves korában az iskola miatt költöztek Székesfehérvárra. Munkája sokáig még Iszkaszentgyörgyhöz kötötte, mivel az ottani és a kincsesbányai bányában dolgozott, munkájára mindig figyelmesen, elővigyázatosan és balesetmentesen. Később a Köfémben lett kertész nyugdíjazásáig. A szép kort megélt férfi aktív életet él, a kertje mintaszerű, a tavalyi évben még a tűzifáját is maga hasogatta fel. Mindössze négy éve veszi igénybe a gondozói szolgálat segítségét. Mint Anita, Káldi úr segítője elmondta, hogy Tóni bácsinak mindig van feladata, egyedül jár orvoshoz és dolgait is önállóan intézi.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >