Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Felvételt hirdet a Prikulics Gyermekszínház Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. augusztus 30.
ImageFelvételt hirdet a színjátszás iránt kedvet érző általános iskolásoknak a Prikulics Gyermekszínház, valamint gimnazistákat és egyetemistákat várnak a Szabad Színház ifjúsági tagozatába. A beiratkozás szeptember 4-5-én, kedden és szerdán lesz A Szabadművelődés Házában, 17-19 óra között.

 

 

Felvételt hirdet a színjátszás iránt nagy kedvet érző általános iskolásoknak a Prikulics Gyermekszínház, és gimnazistákat, egyetemistákat várnak a Szabad Színház ifjúsági tagozatába. Minden olyan élénk természetű gyermeket szívesen látnak, aki még nem találta meg a számára legmegfelelőbb közösséget, és igazi átváltozásra képes lényként, ’prikulicsként’ ismerik a társai, a családja.

A bizonyítványt is adó alapfokú művészeti képzésre a beiratkozás szeptember 4-5-én, kedden és szerdán lesz A Szabadművelődés Házában, 17-19 óra között az 5-ös teremben. A jelentkezőktől várják a diákigazolványon feltüntetett OM azonosító számot. (A tandíjat a Hang-Szín-Tér Művészeti Iskola számlaszámára kell majd utalni a gyermek nevének és a "színjátszás” tagozat feltüntetésével).

A gyermekfoglalkozások keddenként lesznek a művelődési házban 17 órától, a Szabad színházas próbák pedig szerdánként.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >