Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Forgalomkorlátozások lesznek péntek déltől szombat reggelig
Forgalomkorlátozások lesznek péntek déltől szombat reggelig Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 31.
ImagePénteken este a Zichy színpadon rendezik meg a Bye Summer című, nyárbúcsúztató programot. Emiatt forgalomkorlátozások lesznek péntek déltől szombat reggelig, az érintett buszjáratok terelőútvonalon közlekednek.

 

 

A Bye Summer nyárbúcsúztató rendezvény miatt augusztus 31-én, pénteken 12.00 órától szeptember 1-jén, szombaton 09.00 óráig teljes keresztirányú zárás lesz a Mátyás király körút és az Ybl Miklós utca csomópontban, illetve a Dózsa György út – Várkörút csomópontban, valamint a Mátyás király körút – Zichy liget csatlakozásban. A Zichy liget ügyvédsor kétirányú zsákutca lesz a Malom utca felől.  

A Mór - Zámoly, valamint Lovasberény irányába, illetve irányából közlekedő országos és helyi autóbuszjáratok az autóbusz-állomás – Budai út – Várkörút terelőútvonalon közlekednek.

A forgalomkorlátozásban érintett helyi autóbuszjáratok az alábbi terelőútvonalon közlekednek:

„16”-os, „17”-es, valamint a „30”-as autóbuszvonal járatai mindkét irányban
Mészöly G. u. – Zichy liget –  Dózsa Gy. út  – Várkörút
Kimaradt megállóhelyek:
•  Szabadságharcos út (a „17”-es és „30”-as járatok esetében)
•  Ybl M. ltp.


„26”, „26A”, „26G”, „27” és „38”-as autóbuszjáratok módosított útvonala mindkét irányban:
Palotai út – Mészöly G. u. – Zichy liget – Dózsa Gy. út – Szekfű Gy. u.
Kimaradt megállóhely:
•  Ybl M. ltp.


A külső végállomás irányba közlekedő helyi autóbuszjáratok az Ybl M. ltp. elnevezésű megállóhely helyett a terelőútvonalon rendszeresített Uszoda elnevezésű megállóhelyen állnak meg.
A belső végállomás felé közlekedő helyi autóbuszjáratok az Ybl. M. ltp. elnevezésű megállóhely helyett a Palotai úton lévő, Gellért u. elnevezésű megállóhelyen állnak meg.
A terelésben érintett, külső végállomás irányába közlekedő helyi autóbuszjáratok a III. Béla király tér elnevezésű megállóhelyen nem állnak meg. A belső végállomás irányába közlekedő járatok számára a Mészöly G. utcában ideiglenes megállóhely nem kerül kijelölésre.

Kérik a közlekedőket, hogy kiemelt körültekintéssel közelítsék meg a lezárással érintett területet, és aki teheti, válasszon másik útvonalat.

 
< Előző   Következő >