Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Őszköszöntő Tóvárosban
Őszköszöntő Tóvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2018. szeptember 23.
A városrész megújult közösségi terén tartották a hagyományos őszköszöntő rendezvényt Tóvárosban. Idén több más fellépő mellett az Irigy Hónaljmirigy lépett színpadra. Minden korosztálynak kedveztek a programokkal a szervezők. A színpadi műsor mellett egészségügyi szűrővizsgálatokkal várták a tóvárosiakat.

 

 

Immár hagyomány, hogy Tóvárosban egy vidám, közösségi rendezvénnyel ünneplik az ősz beköszöntét. Az időjárás idén is kedvezett a péntek délutáni szabadtéri rendezvénynek, népes közönség fogadta a programot nyitó Tóvárosi Általános Iskola tanulóinak műsorát, majd a legkisebbeket a Pitypang zenekar táncoltatta meg. 

A városrészben élőket Törő Gábor országgyűlési képviselő köszöntötte, mindenkinek jó szórakozást kívánva a nyárbúcsúztató-őszköszöntő délutánon. Mint mondta, rengeteg rendezvényben lehet a fehérváriaknak részük egész évben. Ezek sorában fontos helyük van a városrészi közösségeket megszólító programoknak.

A szombatra várhatóan megérkező őszies időjárás miatt különösen felértékelődött a kellemes péntek esti program. Dr. Cser-Palkovics András polgármester is arról szólt: az önkormányzat célja, hogy a belvárosi rendezvények mellett minden városrészben legyenek olyan események, amelyeken az ott élők találkozhatnak, beszélgethetnek. Minden szervezőnek megköszönte az előkészítést, majd nagy tapsot kért a színpadon a köszöntőket követő előadásnak. Óriási büszkeség, hogy a Free Spirit Dance a milánói VB-n is képviseli majd nemcsak hazánkat, hanem Székesfehérvárt is - emelte ki. 

Mészáros Attila
 önkormányzati képviselő megköszönte a tóvárosiaknak, hogy egész évben javaslataikkal és ötleteikkel segítik az ő képviselői munkáját, illetve az önkormányzat tevékenységét. A mindennapokat szolgáló fejlesztések eredménye, hogy immár harmadik esztendeje az iskola előtti, felújított téren gyűlnek össze az Őszköszöntőn. Tavaly pedig egy új hagyományt teremtettek, amit idén is folytatnak Tóvárosban: saját karácsonyfát állítanak, és adventi programokat szerveznek majd a téren.     

Műsort adott Vágó Zsuzsi és Keller János, majd a teret megtöltő közönséget az Irigy Hónaljmirigy szórakoztatta. A jó hangulatú estet Dj Kátay Dávid zárta.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >