Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Újra sárkányhajók veszik be a Csónakázó-tavat
Újra sárkányhajók veszik be a Csónakázó-tavat Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. szeptember 27.
Újra sárkányhajósok veszik birtokba a Csónakázó-tavat. A sárkányhajó sportban, az idei utolsó, szezonzáró összecsapásra szeptember 28-29. között kerül sor a XIII. Székesfehérvári Sárkányhajó Fesztivál és Nebuló Kupán.

 

 

A sárkányhajó sportban az idei utolsó, szezonzáró összecsapásra, a 13. alkalommal megrendezésre kerülő Székesfehérvári Sárkányhajó Fesztivál és Nebuló Kupán kerül sor. A sárkányhajósok által méltán kedvelt koronázóvárosi versenyhelyszín, mindig különleges kihívást jelent a résztvevő csapatok számára, hiszen a sprint verseny és a 2000 méteres futamok a sok kanyar miatt nagyon látványos küzdelmeket ígérnek.

Pénteken, az első versenynapon, mint minden évben a Székesfehérvári Nebuló Kupa kerül megrendezésre. Ebben az évben a közönség 15 órától szurkolhat a 200 méteres pályán evező Fűrészek, Heineken, Hétfejű és a Sebesen Suhanó Sárkányok csapatainak.

A szombat a felnőtteké: a résztvevő csapatok, akár 15 idei versenyt követően érkeznek Székesfehérvárra, egy igazi évzáró versengésre. A verseny 9 órakor a Vegyes Kupa időfutamaival kezdődik, amit 9.45 órakor megnyitó követ. Az Open Kupára 13.30 órai kezdettel kerül sor.

A szervezők a látványos sportversenyre minden érdeklődőt és szurkolót szeretettel várnak szeptember 28-29-én, pénteken és szombaton a székesfehérvári Csónakázó-tó partjára!

A versenyről, a 36 nevezett csapatról és programról bővebb információ a https://www.sarkanyhajofesztival.hu/hir/362 oldalon olvasható.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >