Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Idén is: Három nap a család körül
Idén is: Három nap a család körül Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 12.
Image„Három nap a család körül” – idén is ezzel a szlogennel hirdetik az október 12-én, pénteken kezdődő Babahordozó Hét rendezvényeit. A programkínálatban többek között pszichológus, szexológus, bába, jógaoktató tanácsait hallgathatják meg a résztvevők, vagy vehetnek részt különböző gyakorlati foglalkozásokon A Szabadművelődés Házában. A rendezvényhez kapcsolódóan hordozós és mosipelusvásárt is szerveznek vasárnap.

 

 

A Nemzetközi Babahordozó Hét rendezvényein idén is a kötődő nevelés és a természetes babagondozás áll a középpontban: A Szabadművelődés Házában a programsorozatot a „Három nap a család körül” szlogennel hirdetik, október 12-től 14-ig, péntektől vasárnapig. Az előadások és foglalkozások a várandósság, szülés és gyermekágyas időszak, a család testi-lelki egészsége, a gyermekek hordozása, a szoptatás és gyermekétkeztetés, valamint a közös játékok és elfoglaltságok témái köré szerveződnek.

Szaktanácsadók, pszichológusok, bába, szülész, védőnő, szakgyógytornász, dúla, logopédus és egy mentőtiszt is megosztja tapasztalatait, tudását a szülőkkel, szülőjelöltekkel. A felmerülő témák gyakorlatcentrikusak, hiszen a szülészeti beavatkozásoktól, a testvérféltékenységen, a szoptatással kapcsolatban kialakult tévhiteken át az örömteli nevelésig igyekeznek megválaszolni a felmerülő kérdéseket. Az előadásokkal párhuzamosan a rendezvénysorozat mindhárom napon gyakorlati jellegű foglalkozásokat is kínál, amelyeket mozgásinstruktorok, jógaoktatók, trénerek vezetnek. Több olyan program is lesz, ami már nagyon közkedvelt a fehérvári családok körében, mint például a kangatraining, a regeneráló torna vagy a Ringató foglalkozás Horváth Irmával.

A rendezvényhez kapcsolódóan pénteken és szombaton kézműves vásárral, vasárnap pedig hordozós és mosipelusvásárral várják az érdeklődőket. A programsorozatot vasárnap délután flashmob és tombola zárja.

A részletes program a http://www.hordozottbaba.hu/ oldalon olvasható.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >