Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Alba Regia Felsőoktatási Expo a sportcsarnokban
Alba Regia Felsőoktatási Expo a sportcsarnokban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. október 11.
ImageNegyedik alkalommal rendezik meg az Alba Regia Felsőoktatási Expo-t október 16-án, kedden. A látogatók a város egyetemeinek és a kapcsolódó munkáltatóinak kínálatáról, hangsúlyosan a duális képzésről kaphatnak tájékoztatást. Az expo 13 és 18 óra között várja vendégeit az Alba Regia Sportcsarnokban, a belépés ingyenes.

 

 

A felsőoktatási szakkiállításon önálló standokon képviseltetik magukat a fehérvári felsőoktatási intézmények: az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara, a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa és a Kodolányi János Egyetem.

Megjelennek az egyetemek vállalati partnerei is, azok a cégek, amelyek gyakorlati helyet biztosítanak a Székesfehérváron elérhető duális képzésben. A látogatók megismerkedhetnek a vállalkozások nyújtotta lehetőségekkel, első kézből kaphatnak információt minden – a felvételi jelentkezéssel, az induló szakokkal, a duális képzések tartalmával kapcsolatban – felmerülő kérdésre, de az érintett cégek elképzeléseiről, az újdonságokról is hallhatnak a helyszínen.

A rendezvény megnyitóját 13.00 órakor tartják, ahol köszöntőt mond dr. Cser-Palkovics András polgármester. A tervek szerint a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusát dr. András Krisztina rektori megbízott, az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karát dr. Györök György dékán, a Kodolányi János Egyetemet dr. Szabó Péter rektor képviseli az eseményen.

Az expo-t megelőző napon, október 15-én, hétfőn 10 és 17 óra között szintén a sportcsarnokban nagyszabású állásbörzét tartanak, melyet közösen szervez Székesfehérvár Önkormányzata és a Fejér Megyei Hírlap.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >