Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Elkészült a Rozsnyói utca felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 18.
Elkészült a Rozsnyói utca: a Városgondnokság útfelújítási programjának keretében 123 millió forintból megvalósult útburkolat-felújítás magában foglalja a vízvezeték cseréjét és a csapadékcsatorna kiépítését is. Jövőre többek között a Fiskális útba csatlakozó utak felújításával folytatódnak az öreghegyi beruházások.

 

 

A május végi munkaterület-átadás után kezdődtek el az útburkolat-felújítási munkálatok a Rozsnyói utcában. Először az ivóvízvezeték – az ivóvízgerincet és a házi bekötéseket érintő – cseréjét végezték el, valamint kiépítették a csapadékcsatornát is. Ezt követte az útépítési munkarész, teljes pályaszerkezet-cserével vagy az útpálya marás-szőnyegezéssel való megépítésével.

A kivitelezési munkálatokat az Útéppark Kft., illetve alvállalkozói végezték, a beruházás a Városgondnokság ÚT 2017-19-es útfelújítási programjának keretében valósult meg, összesen 123 millió forintból, mondta el Bakró-Nagy Tamás műszaki ellenőr.

Horváth Miklós Csaba
önkormányzati képviselő megelégedését fejezte ki az összetett felújítással kapcsolatban, ami jövőre több utcában folytatódik majd az Öreghegyen. A beruházások fontosságát egyrészt a gyalogátkelőhelyek létrehozásában jelölte meg, másrészt pedig abban, hogy a Fiskális út elkészülte után a rácsatlakozó utak felújítása is elkezdődhet, elsősorban a csapadékvíz-elvezetés megoldása céljából. A képviselő köszönetet mondott a kivitelezőnek, hogy fennakadások és panaszok nélkül végezték el a munkát, majd reményét fejezte ki, hogy a lakók is elégedettek lesznek az elkészült úttal.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >