Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Újabb pontokat pazarolt a Vidi
Újabb pontokat pazarolt a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 29.
ImageLassan előre dörzsölheti a tenyerét az a csapat, amely egy-egy nemzetközi bravúr után találkozik az NB I-ben a MOL Vidivel. A fehérvári együttes eddig minden jól sikerült BL- vagy EL meccse után a bajnokságban pontokat, meccseket vesztett. Most is.

 

 

Csütörtökön Görögországban 2-0-ra megverte a PAOK-ot, 14 éves átkot megtörve, majd 3 nappal később az első osztályban abszolút újonc Kisvárda otthonában hiába vezetett kétszer is, végül meg kellett elégednie 2-2-es döntetlennel és 1 sovány pontocskával. Miért? Mert a védekezése köszönőviszonyban sem volt az európai porondon megszokottal, a fáradtság leginkább a hátsó alakzaton látszott meg.

 
Az első gólnál Fiola aludt el, a másodiknál szinte mindenki, így hiába volt több helyzete a Vidinek, hiába szerzett két gólt is Nego és Pátkai jóvoltából, ezek a védelmi megingások, valamint a vezetések utáni energiatakarékos foci sokadszorra is megbosszulta magát. Akárhogy is alakul majd végül az idei szezon, ha a Fradi lesz a bajnok, akkor az első köszönő táviratot (na, jó, sms-t vagy e-mailt...) Fehérvárra küldheti...

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >