Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Két nap - két országos érem
Két nap - két országos érem Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. október 30.
ImageMozgalmas hétvégéje volt a KID Rock and Roll SE táncosainak. A kétnapos budapesti pontszerző versenyen mutathatták be a fiatalok tudásukat. A programra az egyesület 7 formációja és 5 párosa kvalifikálta magát.

 

 

A két napon az ország legkiválóbb formációi, valamint párosai versengtek.

"Táncosaink 5 kategóriában is döntőbe táncolták magukat." - mesélte az SE elnöke, Putics-Bondor Virág - "Felnőtt C páros kategóriában Kirchkeszner Máté és Bartl Zsófia legnagyobb büszkeségünkre országos bajnoki ezüstérmet szerzett, és kiváló produkciójukkal a dobogó 2. fokára állhattak fel. Teljesítményükkel az országos ranglista 3. helyén állnak."

Ezen kívül felnőtt kisformációs kategóriában a CSINIZSARUK kisformáció egyenes ágon jutott a döntőbe, ahol az 4. helyet szerezte meg a rendkívül kemény mezőnyben, legjobb nyugat-magyarországi formációként. Ezzel az eredménnyel az országos ranglista 3. helyén állnak.

Felnőtt nemzeti kisformációs kategóriában, amely a legnehezebb formációs kategória, a PRODIGY PROJECT kisformáció a döntőben 4. helyezést ért el, szintén egyedüli nyugat-magyarországi formációként.

Felnőtt nemzetközi nagyformációk versenyében a BABY DOLLS 6. helyen végzett a döntőben.

Children nagyformációban csodálatos POCAHONTAS formáció a 7. helyen végzett.

Felnőtt B kategóriában Sevinger Dávid és Gönczöl Regina, a döntőről épp lecsúszva, a 8. helyen zárta a versenyt.

Junior nagyformációk versenyében a ROCKER LADIES nagyon szép tánccal a 10. helyen végzett, serdülő nagyformációnk, a VENGA GIRLS 9., míg serdülő kisformációk versenyében a ROCK-IT! 11. helyen zárta a hétvégét.

Children és serdülő párosuk is nagyon szépen helyt állt: Radnai Kristóf és Nagy Noémi a 9., Veres Balázs és Veres Anasztázia a 11., míg Schaffer Márk és Balogh Réka a 23. helyen zárta a versenyt.

 

Edzőik: Horváth Zsófia Ibolya, Kalmár Dóra, Putics-Bondor Virág, Stieber Csaba és Bánhidi Dániel.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >