Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Márton-nap a Szent István Király Múzeumban Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. november 05.
A Fehérvári Polgárok Egyesülete Márton-napi műsoros megemlékezést tart november 9-én, pénteken 13 órától a Szent István Király Múzeum Megyeház utcai épületében. A műsor keretében bemutatják Szent Márton alakját, majd az ünnepi műsor után a szervezők ludaskása-kóstolásra és koccintásra várják az érdeklődőket.

 

A Fehérvári Polgárok Egyesülete Márton-napi műsoros megemlékezést tart a Szent István Király Múzeum Megyeház utcai épületében, november 9-én, pénteken 13 órai kezdettel. A zenével és kultúrával átszőtt rendezvényt Palkovics Lajos, a Fehérvári Polgárok Egyesületének elnöke nyitja meg, majd ünnepi köszöntőt mond Földi Zoltán, a Humán Közszolgálati Szakbizottság elnöke, a Felsővárosi Általános Iskola igazgatója.

Az emlékműsor keretében Haraszti Zsigmond néprajzkutató mesél majd a Szent Márton alakjáról és a szerepét felelevenítő magyar néphagyományokról.  A Hermann László Zeneművészeti Szakközépiskola tanulói zenés előadással, míg a Felsővárosi Általános Iskola diákjai ünnepi műsorral készülnek. A megemlékezés után a szervezők ludaskása- és újbor-kóstolással, közös koccintással várják a nézőket. 

A műsorra minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >