Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow SZFA és Gál tanár úr ösztöndíjpályázatok fehérvári fiataloknak
SZFA és Gál tanár úr ösztöndíjpályázatok fehérvári fiataloknak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 09.
ImageA Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány idén is ösztöndíj pályázatokat ír ki fehérvári fiatalok számára. A Gál tanár úr ösztöndíjra november 23-ig a matematika területén tehetséges és elhivatott, 14-18 éves korosztályba tartozó diákok, míg az SZFA ösztöndíjra november 27-ig a 18-25 év közötti fiatalok pályázhatnak.

 

 

A Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány kuratóriuma elkötelezett abban, hogy a Székesfehérváron élő fiatalok – 18-25 éves korosztály – tehetségüket minél szélesebb körűen kibontakoztassák, a képességeikben rejlő lehetőségeket megmutassák, szakmai tudásukat fejlesszék. A pályázat részletes kiírása és a szükséges adatlapok letölthetőek a http://szfa.hu/foldal/202.html oldalról.
A pályázatok benyújtási határideje: 2018. november 27.

A Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány az SZFA ösztöndíjprogram mellett meghirdeti a Gál tanár úr ösztöndíjat a matematika területén tehetséges és elhivatott, 14-18 éves korosztályba tartozó fiatalok számára. A támogatást szakmai konszenzus alapján ítéli oda évente a Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány. Az ösztöndíj programot Gál József tanár úr özvegye, Gál Józsefné Gyalog Enikő felajánlásából hozta létre az Alapítvány. A pályázat részletes kiírása és a szükséges adatlapok letölthetőek a http://szfa.hu/foldal/203.html oldalról.
A pályázatok benyújtási határideje: 2018. november 23.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >