Kezdőlap
Márton-napi Bornapok a Plazaban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2018. november 09.
ImageA Móri Borvidék újborait kóstolhatják meg az érdeklődők november 9-11-e között az Alba Plazaban. A Márton-napi Bornapok nagyszabású ünnepi megnyitóján, november 9-én, pénteken 15.00 órától a móri és csókakői táncosok mellett az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület Művészeti Néptánccsoportja is látható majd. A jó hangulatú délutáni eseményen fellép a Fehérvár Hangja tehetségkutató versenyből ismert Ruff Nikolett énekes is.

 

Egy igazán rendkívüli rendezvény lesz november 9-11-e között az Alba Plazaban: Márton-napi Bornapok!  Mindhárom napon 10 órától 18 óráig kóstolhatják a legkiválóbb móri borokat, több móri borvidéki pincészettől.

A finom nedűk mellé Márton-napi libaétkekkel is készülnek az ételudvarban. November 9-én, pénteken 15.00 órakor az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület Művészeti Tánccsoportja lép színpadra.

Török Anita népdalénekes műsora után a móri Forgatós Tánccsoport és a Csókakői Barkócaberkenye Néptáncegyüttes eleveníti fel a Márton-napi hagyományokat. 17.00 órától német nemzetiségi táncokat mutat be a móri Rozmaring Táncegyüttes, majd a Fehérvár Hangja tehetségkutató versenyből ismert Ruff Nikolett énekes zárja a délutáni programot. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >