Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Készüljünk közösen lélekben is az év legszebb ünnepére!
Készüljünk közösen lélekben is az év legszebb ünnepére! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. november 19.
ImageÚjszövetség Maraton advent első vasárnapján, immáron hetedszer a Vörösmarty Színházban. A már hagyományosnak számító rendezvényen az önkéntesek idén december 2-án, az első adventi vasárnapon reggel 9 órától tartanak felolvasást a Szent István Társulat által kiadott Bibliából.

 

 

A karácsonyi készülődés jegyében ismét Újszövetség Maratont rendez a Vörösmarty Színház december 2-án, vasárnap 9 órától. Advent első hétvégéjén 22 óra 10 percig olvassák fel a résztvevők a részleteket – az egyházi vezetőkkel egyeztetve – a Szent István Társulat által kiadott Bibliából. A különleges lelki feltöltődést nyújtó, meghitt eseményt 2012-ben indította útjára a színház, azóta minden esztendőben ezzel nyitják az adventi időszakot a teátrumban.

Az érdeklődők a színház honlapján, a www.vorosmartyszinhaz.hu/ujszovetseg-maraton címen nézhetik meg a még szabad időpontokat, és az azokhoz tartozó bibliarészleteket. Jelentkezni az eseményre kizárólag személyesen lehet a színház előcsarnokában felállított regisztrációs pultnál minden hétköznap: előadásnapokon 15 és 18.30, egyéb napokon pedig 15 és 18 óra között.

Az egyedülálló programra minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >