Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Zúgjon a Hajrá, Vidi, Hajrá, Fehérvár!
Zúgjon a Hajrá, Vidi, Hajrá, Fehérvár! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. november 19.
ImageA hosszú várakozás után november 21-én, szerdán hazatér a Vidi a Sóstóra és lejátssza első hazai mérkőzését az Újpest FC ellen. A rangadót megelőzően 17.15 órától kezdődik majd az új stadion ünnepélyes megnyitója. A napokban megváltotta mini-bérletét a csapat első három hazai mérkőzésére dr. Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila alpolgármester.

 

 

November 21-én, szerdán este 17.15 órakor kezdődik a gyönyörű Sóstói Stadion látványos megnyitó ünnepsége, amelyet este hét órakor a Vidi - Újpest találkozó követ majd, ahol hosszú idő után először léphet majd ismét hazai pályára a Vidi a stadionfelújítás után. A történelmi mérkőzésre a csapat és az MLSZ honlapján, valamint a megjelölt jegyirodákban már elkezdődött a minibérlet árusítás, ami a klub három, még idén megrendezésre kerülő hazai meccsére lesz érvényes.

Szeretnénk mindenkit arra biztatni, hogy nézze meg az új stadiont belülről is a meccseken, éppen ezért vettünk mi is bérletet a következő három hazai mérkőzésre! – mondta dr. Cser-Palkovics András polgármester, aki Mészáros Attila alpolgármesterrel szintén a napokban megváltotta bérletét az idény meccseire. „Különleges élmény lesz biztosan a nyitómérkőzés, amin igazi jó hangulattal, nagy show-val várjuk haza a csapatot. Kiböjtöltük már, hogy újra itthon játsszon a Vidi és remélem, megtelik az aréna jövő szerdán!”

November 21-én, szerdán este hétkor kezdődik a Vidi - Újpest találkozó, előtte 17.15-kor kezdődik a látványos megnyitó, ami emlékezetes marad mindannyiunk számára.” – kezdte Mészáros Attila alpolgármester, aki elmondta, hogy szerdán a kapuk 16.30 kor nyílnak a Sóstón, majd Pixa várja a szurkolókat, 17.15-től pedig a Wellhello ad koncertet a stadionban. „Remélhetőleg az időjárás kegyes lesz hozzánk, amikor a négyszáz fehérvári táncos lép a pályára és elkápráztatja a nézőket látványos koreográfiájával. A kicsik műsorát egy 3D vetítés követi majd a megnyitón, amely a klub és a stadion történetét dolgozza fel.

A város polgármestere köszönetet mondott a klubnak, hogy száz jegyet ajánlott fel rászoruló fiatalok részére, amiből negyven jegyet a gyermekotthon, harmincat a Frim Jakab Képességfejlesztő Szakosított Otthon és harminc jegyet a Szent Kristóf Ház kap. „Biztos vagyok abban, hogy ez nagy örömet jelent majd a fiataloknak.” – hangsúlyozta a városvezető.

 

A stadion megnyitójára és az első hazai mérkőzésre a mai napon még csak mini-bérletet válthatnak a szurkolók, amellyel a november 21-i meccs mellett a decemberi Honvéd és Ferencváros elleni meccset is látogathatják. A megnyitóra a jegyárusítás holnap, azaz november 16-án kezdődik. A szurkolók jegyeiket online és személyesen Székesfehérváron több helyen is megvehetik. A jegyárusító helyekről és a jegyárakról bővebb információ a Vidi oldalán olvasható.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >