Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow FC Fehérvár - Bőcs 4-0
FC Fehérvár - Bőcs 4-0 Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. január 24.

ImageAz edzőtábor előtti utolsó felkészülési mérkőzésen csapatunk magabiztos játékkal, 4-0-ra nyert az NB II Keleti csoportjának erőssége, a feljutásra is esélyes Bőcs ellen. Miután ma is két meccset játszott a Vidi, Varga István ezúttal is kettébontotta keretét. Az erősebb gárda játszott a borsodiak ellen (a másik Veszprémben nyert 2-1-re), ugyanakkor óva intünk mindenkit attól, hogy A- és „tartalék” csapatként aposztrofálja őket.

Meccsről meccsre van mozgás a csapatok között, mos például Kulcsár és Radovics játszott Sándor István keze alatt.  

A Sóstón iparkodók a Sebők – Andics, Koller, Horváth, Mohl – Nagy D., Farkas, Sifter, Polonkai – Sitku, Alves összeállításban kezdték a mérkőzést és szinte a legelején gólt szereztek: Sitku szép mozdulattal, okosan passzolt a kapus alatt a hálóba. A folytatásban is jól játszott a csapat, ezúttal is rengetek helyzetet alakítottak ki a támadók, de a szünetig azt hittük, a fáradtság ezúttal is béklyót rak a lábakra.

A fordulás (és a cserék, Sebők helyett Filipovics, Farkas helyett Pavlisic, Sitku helyett Vujovics állt be a szünetben, végül Andicsot Lattenstein váltotta az utolsó tíz percre) után beindult a gólgyártás: bár továbbra is kihasználatlanul maradt a helyzetek nagy része, Horváth Gábor 11-esből (55.), majd Vujovics (Nagy Dani szép elfutása és centerezése után, a 64. percben), végül Koller fejesből, (egy nagyon szép jobb oldali szabadrúgás-variáció nyomán, a 71. percben) a zöldek kapujába talált.

Fölényes győzelem lett a vége, amely azért is örvendetes, mert a korábbi edzőmeccseken elsősorban a kevés gól miatt kritizálhattuk a csapatot. A Bőcs elleni eredményesség bíztató a horvátországi edzőmérkőzésekre, majd ami ennél is fontosabb, a tavaszi tétmérkőzésekre gondolva.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >