Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Győzelem Veszprémben is Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. január 26.

Az FC Fehérvár „B” csapata – a Sóstón játszókkal azonos időben – Veszprémben lépett pályára, és szoros mérkőzésen, 2-1-re győzött. - Bár a felkészülési meccseket soha nem lehet összehasonlítani a bajnoki-,vagy kupamérkőzésekkel, ezúttal érdekes volt, hogy a Vidi II, azaz gyakorlatilag a Puskás Akadémián pallérozódó U19-es csapat, ősszel, egy Magyar Kupa-találkozón fölényesen gyűrte le a bakonyiakat.

Az ezúttal Sándor István által dirigált csapatban is rengeteg ifista – szám szerint tíz! – szerepelt, így ez afféle visszavágó is volt…

Más kérdés, hogy a Vidit most a jelen ászai (Kulcsár Tamás, Ilja Radulovics, Romero) is erősítették, és nekik is főszerep jutott a győzelemben.

Különösen a felkészülés alatt végig jó formában futballozó Kulcsárnak, aki az első félidő közepén 11-esből előnyt szerzett (ezt még a fordulás előtt kiegyenlítették a hazaiak), majd a második játékrészben, a bal oldalra áthúzódva, leverekedte magát az alapvonalig, és pontos centerezését Lelkes Péter (képünkön) passzolta a hálóba.

Az FC Fehérvár összeállítása Veszprémben: Halasi (Czirjék) – Tányéros (Czuczi), Bencze, Radulovics, Romero – Kulcsár, Csobánki, Kovács T. (Magyar B.), Elek Á. – Lelkes, Gyurcsó (Kaiser).

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >