Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ötven köbméternyi szemetet szállított el a Városgondnokság
Ötven köbméternyi szemetet szállított el a Városgondnokság Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. december 19.
ImageIllegális szemétlerakót számolt fel a Városgondnokság a Hosszúsétatéri aluljárónál. Mészáros Attila alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője elmondta, hogy az Önkormányzat támogatásával több mint 50 köbméter hulladékot szállítottak el a nemrég felújított környékről. Az akcióval szeretnék felhívni a lakosság figyelmét a városrész rendben- és tisztántartásának fontosságára.

 

 

A Hosszúsétatéri aluljárónál nagy mennyiségű lakossági és zöldhulladékot, lomot halmoztak fel. Az Önkormányzat döntést hozott az illegális szemétlerakó felszámolásáról: kedden reggel a Városgondnokság munkatársai több mint 50 köbméternyi szemetet szállítottak el a területről, félmillió forint ráfordítással – mondta el Mészáros Attila alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője. A Sóstó Rehabilitáció programjának köszönhetően a Hosszúsétatér déli része is megújult; a cél az, hogy tiszta, rendezett környezetben élhessenek az itt lakók. A képviselő bízik benne, hogy a lerakó teljes felszámolásával végleg rendeződik a helyzet, ennek érdekében a MÁV-val is egyeztetnek a terület tisztántartásáról.

A képviselő kifejezte, hogy az akcióval szeretnék felhívni a lakosság figyelmét arra: a városban több lehetőséget is biztosít a Depónia Kft. a szemétlerakásra, a hulladékszállításra. A Sóstó fejlesztésének következő ütemében térfigyelő kamerákat helyeznek majd el a környéken a biztonság érdekében, ami szintén visszatartó erő lehet az ilyen illegális megoldásokkal szemben.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >