Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Rangos elismerés a kimagasló szakmai munkáért Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2018. december 19.
A Fejér Megyei Kormányhivatal két szakembere, Németh Gáborné és Nagy Vilmosné rangos elismerésben részesült a Magyar Kormánytisztviselői és Állami Tisztviselői Kar országos közgyűlésén.

 

 

A Magyar Kormánytisztviselői és Állami Tisztviselői Kar (a továbbiakban: MKK) lehetőséget biztosít „A Köz Szolgálatáért” díj, valamint „Közszolgálati Életútért Emlékérem” díj adományozására. Elismerésben az az állami tisztviselő részesíthető, aki

- a díj adományozására vonatkozó javaslattétel időpontjában az MKK tagja,

- közszolgálati jogviszonya alatt folyamatosan kiváló szakmai teljesítményt nyújtott,

- emberi, illetve munkatársi vagy vezetői magatartása mindvégig példamutató volt,

- munkaköri feladatainak magas színvonalú ellátása során a közjót és a közérdeket szolgálva, valamint a munkahelyi közössége érdekeit szem előtt tartva jár el.

 

„A Köz Szolgálatáért” díjban, a javaslattétel időpontjában 10 év közszolgálati jogviszonnyal, míg a „Közszolgálati Életútért Emlékérem” díjban, a javaslattétel időpontjában 20 év közszolgálati jogviszonnyal rendelkezik.

 

„A Köz Szolgálatáért” díj kitüntetést Németh Gáborné, a Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály, Adategyeztetési és Nyugdíjbiztosítási Osztály igényelbírálási és adategyeztetési felülvizsgálati szakügyintézője vehette át több évtizedes, magas színvonalú szakmai munkája elismeréseként december 14-én, az MKK első országos közgyűlésén, Budapesten, a Budapest Főváros Közgyűlése Dísztermében rendezett ünnepi eseményen..

 

A „Közszolgálati Életútért Emlékérem” díj elismerésben részesült Nagy Vilmosné, a Fejér Megyei Kormányhivatal Bicskei Járási Hivatal Hatósági, Gyámügyi és Igazságügyi Osztály hatósági-igazgatási szakügyintézője négy évtizedes, kimagasló színvonalú, elhivatott szakmai munkája elismeréseként. Nagy Vilmosné nem tudott részt venni az ünnepségen, ezért kitüntetését Buday Attila, a Fejér Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztályának vezetője, az MKK Fejér megyei területi elnöke vette át.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >