Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Juhász és Nego kiemelkedett
Juhász és Nego kiemelkedett Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. december 25.
ImageAz vége felé közeledve egyre több statisztika, szavazás lát napvilágot ami az első osztályú labdarúgókat illeti. Ezek alapján kijelenthető: a MOL Vidi FC két legjobbja az ősszel Juhász Roland és Loic Nego volt.

 

 

A válogatottságtól már egy éve visszavonult, ám azóta is nemzetközi szinten produkáló védő és a jobb oldalon mindenféle poszton remekelni képes francia - aki a BL- EL-menetelés során a piros-kékek legjobbja volt, fontos gólokat szerezve - az NB I-es produkciókat minősítő InStat-statisztikák, valamint a Nemzeti Sport szurkolói szavazásán is bekerült a félidény álomcsapatába.

 
Az InStat-elemzéseknél csak ők ketten voltak képesek 7-7 fordulóban is helyet követelni maguknak a szigorú statisztikai mutatók alapján összeállított dream team-be, míg a drukkerek kevésbé objektív voksolásánál még Kovács Istvánt is beszavazták a legjobb 11-be, amelyben összességében öt Fradi és három Vidi focista kapott helyet. Mindent mérlegre téve Juhász és Nego mellett a Ferencvárost erősítő Lanzafame és Petryak voltak ennek a félszezonnak a legjobbjai bajnoki szinten az átlagok, voksok alapján.
 
Tekintve, hogy a Vidi számára véget ért decemberben a háromfrontos menetelés, izgalmas tavaszra van kilátás. Addig viszont még egy nem kevésbé izgalmasnak tűnő átigazolási időszak is lesz majd, január közepétől...

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >