Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Újra meghirdették a Tündérszó meseíró pályázatot
Újra meghirdették a Tündérszó meseíró pályázatot Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. január 04.
ImageJubileumi fordulójához érkezett a Tündérszó meseíró pályázat. A határokon átívelő, népszerű irodalmi versenyt immár tizedik alkalommal hirdette meg a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár. A világ minden tájáról várják a magyar nyelvű történeteket 2019. március 15-ig.

 

 

A Tündérszó meseíró pályázatra a 8-15 év közötti, a 2004. január 1-je és 2010. december 31-e között született gyermekek küldhetik be meséiket. A világ bármely országából lehet jelentkezni magyar nyelven írott történettel. A jelentkezők egy-egy alkotást küldhetnek be, melynek terjedelme legfeljebb 6.000 karakter, azaz körülbelül három oldal lehet, azonban a témával kapcsolatban nincs megkötés.

A meséket 2019. március 15-ig postai úton, négy nyomtatott példányban kell eljuttatni a Gárdonyi Géza Művelődési Házba, vagy csatolt Word dokumentumként a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges   címre. A szervezők kérik feltüntetni a meseíró nevét, születési idejét, postacímét és szülei egyikének e-mail címét, vagy telefonszámát.

A neves írókból álló zsűri döntését követően május végén vagy június elején lesz a verseny eredményhirdetése Székesfehérváron. Erről május 10-ig értesítik a gyerekeket, illetve a győztesek névsorát a  www.ggmuvhaz.hu  honlapon is közzéteszik. A legjobb írásokat egy későbbi időpontban meg is jelentetik.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >