Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Jó játékkal is vereség a Lokomotiv Zagreb ellen
Jó játékkal is vereség a Lokomotiv Zagreb ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. január 30.

ImageMásodik felkészülési mérkőzésünkre, a Lokomotiv Zagreb ellen jobb időjárási körülmények között került sor a horvát fővárosban tegnap kora délután. A napok óta tartó eső még tegnap elállt, a levegő hőmérséklete is emelkedett néhány fokot. Így a pálya talaja - ma egy másik stadionban játszották a meccset - közel sem volt olyan mély, sáros, mint a keddinek.

Varga István a Filipovics - Lázár, Koller, Horváth, Romero - Buljubasics, Kulcsár (képünkön), Karadzsics, Polonkai - Alves, Vujovics összeállításban küldte pályára csapatát. A nagy iramban kezdődő találkozón nem kellett sokáig gólra várnia az alig 30 nézőnek: a 2. percben Supics vette be Filipovics kapuját, aki a védőkön megpattanó 20 méteres lövést nem tudta hárítani. Noha voltak helyzeteink az első játékrészben, egyenlíteni nem tudtunk, sőt a 37. percben, Vidovics révén megszületett a vendéglátók második találata. A félidő tehát 2-0-s hazai vezetéssel zárult.

A szünetben Varga István négy cserét hajtott végre: Buljubasics helyett Sifter, Polonkai helyett Elek, Karadzsics helyett Nagy, míg Vujovics helyett Máté folytatta a játékot. A cserék miatt némi átszervezésre is sor került, Kulcsár átment a baloldalra, a jobbszélre Nagy Dániel került. Az első jelentős helyzetünkre a 60. percben kerüt sor, Kulcsár cselezte be magát középre, de a horvát kapusba lőtt.

A kipattanót Alves próbálta értékesíteni, de ő is csak a vendéglátók kapusát találta el. A 62. percben Kulcsár helyét Farkas vette át. A frissítésnek köszönhetően játékunk láthatóan felpezsdült, fölénybe kerültünk, ám jelentős helyzetet nem tudunk kidolgozni. A mérkőzés vége előtt 5 perccel Alvest rántották le a 16-oson belül, a játékvezető 11-est ítélt.

A büntetőt Horváth mellé lőtte. Ezzel a végeredmény 2-0 lett a Lokomotiv Zagreb javára. A csapat programja holnap Porecben folytatódik, ahol délután edzenek játékosaink, majd szombaton az FC Banat ellen játszanak újabb felkészülési mérkőzést.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >