Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Kerekasztal-beszélgetés a Corvinus egyetem megújulásáról
Kerekasztal-beszélgetés a Corvinus egyetem megújulásáról Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. január 28.
ImageNyilvános kerekasztal-beszélgetést tartanak január 29-én,  kedden 17.00 órától a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán. Városi és egyetemi vezetők válaszolnak az intézménnyel és a székesfehérvári felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre.

 

 

A program a C#A Corvinus Alba – iránytű a mindennapokhoz című rendezvénysorozat keretében valósul meg. A meghívottak a következő kérdésekre keresik a választ: Megújul a Corvinus? Hogyan érinti ez a jelenlegi és a leendő hallgatókat? Milyen lehetőségek rejlenek a székesfehérvári campusban? Miként látja Székesfehérvár polgármestere a város felsőoktatásának helyzetét és jövőjét?

A kerekasztal-beszélgetésen jelen lesz dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere, dr. Szántó Zoltán, a BCE általános rektorhelyettese és dr. Szabó Lajos, a BCE oktatási rektorhelyettese. Ezen kívül a székesfehérvári campus „B” épületének beruházási munkáiról Horváth Béla, a BCE Székesfehérvári Campus igazgatója tart tájékoztatót.

A rendezvény 2019. január 29-én, kedden 17.00 órakor kezdődik a Budai út 43. szám alatti campuson. A részvétel ingyenes, de a szervezés miatt regisztrációhoz kötött. Kérik, hogy az érdeklődők az alábbi elérhetőségeken jelezzék részvételi szándékukat:


https://bit.ly/2sGdi9S 
vagy
 https://www.facebook.com/events/368188117345697/.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >