Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Felülvizsgálják a Székesfehérvár-Budapest vasúti menetrendet
Felülvizsgálják a Székesfehérvár-Budapest vasúti menetrendet Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. január 31.

Warvasovszky Tihamér polgármester decemberben levélben fordult Molnár Csaba gazdasági és közlekedési miniszterhez, melyben az új vasúti menetrend felülvizsgálatát kérte. A 2008/2009. évi vasúti menetrend különösen hátrányosan érinti ugyanis Székesfehérvárról a fővárosba irányuló munkába járást, illetve az onnan való hazajutást.

A KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. Közép-Dunántúli Regionális Közlekedésszervezési Irodája most levélben tájékoztatta a régió polgármestereit. Mint írják, annak érdekében, hogy a menetrend minél teljesebb mértékben igazodjon a valós utazási – elsődlegesen hivatásforgalmi – igényekhez, indokolt esetben kezdeményezik a szolgáltatónál a menetrend javító célú módosítását.

Székesfehérvár Önkormányzata tájékoztatja az érintett lakosságot, hogy a menetrenddel kapcsolatos észrevételeiket jelezhetik az alábbi e-mail címen: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges Az észrevételeket a hivatal továbbítja a KTI Közép-Dunántúli Regionális Közlekedésszervezési Iroda felé.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >