Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Nem csak a húszéveseké a világ& Köszi Krisz!
Nem csak a húszéveseké a világ& Köszi Krisz! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2009. január 31.

ImageA felejthetetlen alapítóatyák, mint az Európai Parlamentbe távozó Gyürk András, a sikeres polgármesterként dolgozó Rogán Antal, vagy rettenthetetlen békési alpolgármester Erdős Norbert után újabb legenda csatlakozott a 35 fölöttiek táborához, ezzel szervezetünk pártoló tagjává avanzsálva.

Kapus Krisztián - önkormányzati képviselő és választókerületi elnök ma is szívesen gondol fidelitasos éveire és szeretettel gondol szervezetünkre. A kérdésre, hogy milyen érzés "kiöregedni"; a Fidelitasból a következőket válaszolta Krisztián: "Majd megtudjátok egyszer ti is mondhatnám viccesen.

Nagyon sok szép emlék köt a szervezethez, szinte alig van olyan vezető, akihez ne kötne egy jó történet, beszélgetés, vagy buli." Az őt ért nemrégiben elkövetett nevetséges vádakról faggatva a következőket mondta: "A szocialisták gyakran megmutatják, hogy miért tartják az emberek visszataszítónak és erkölcstelennek a politikát. Jómagam sem fidelitasosként, sem apaként, sem piarista öregdiákként nem tartom elfogadhatónak ezt a stílust és ez ellen küzdök, küzdünk sokat. Öreg harcosként már a gyermekeimért is, de higgyétek el Nektek is érdemes a jövőtökért!"

Kapus hozzátette: "Sok sikert kívánok a szervezet valamennyi tagjának az életben és nem távolodom el a csapattól, bármikor kereshettek, ha segíteni tudok, vagy ha beszélgetni támad kedvetek..."

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >