Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Színházi seregszemle gyerekeknek
Színházi seregszemle gyerekeknek Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2019. február 08.
A Fejér Megyei Művelődési Központ idén is megrendezi a Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó Fejér megyei bemutatóját április 10-én. A fesztiválra műfaji és tematikai megkötés nélkül lehet előadásokat nevezni február 28-ig.

 

 

A Fejér Megyei Művelődési Központ már több évtizede szervezi meg a gyermekszínjátszó találkozót Székesfehérváron. A kulturális eseményre a csoportok életkorának, érdeklődésének, valamint a 6 és 15 év közötti korosztály képességeinek megfelelő színjátszó alkotásokkal lehet neveznn.

A Fejér megyei bemutatót 2019. április 10-én, szerdán rendezik meg a Művészetek Házában, ahol a gyermekszínjátszó csoportok igazi színházi környezetben mutathatják be előadásukat. Az országos találkozó és fesztivál kiírása a www.drama.hu oldalon olvasható, és itt található a megyei és regionális találkozók szervezőinek, helyszíneinek és időpontjainak jegyzéke, valamint a zsűrizés szempontrendszere és a jelentkezési lap is.

Jelentkezési határidő: 2019. február 28.

Ezt az ország egészét érintő, felmenő rendszerű művészeti rendezvénysorozatot a Magyar Drámapedagógiai Társaság a megyei és regionális szinten tevékenykedő partnerei – intéz­mények és civil szervezetek – segítségével tartja életben.

A megyei bemutatókon a csoportoknak alkalmuk van minősülésre, a bemutató legjobbjai a zsűri javaslatára részt vehetnek a Dél-dunántúli Regionális Találkozón.

A rendezvénysorozat története során széles körű szakmai és társadalmi elismerést vívott ki. A Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó záró programján, az országos fesztiválon való részvétel és szereplés presztízs értékű sok-sok kisebb-nagyobb hazai közösség életében.

A megyei szervezők kérik, hogy a regisztrációs lapot az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címre is küldjék meg a jelentkezők.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >