Kezdőlap arrow Sport arrow Kiszenvedte a győzelmet az Alba
Kiszenvedte a győzelmet az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 11.
Miután hét közben tét nélküli meccsen simán kikapott a FIBA Europe Cup második csoportkörének zárásán az izraeli Ironi NZ csapatától, ugyanakkor így is továbbjutott a nyolcaddöntőbe, egyetlen magyar csapatként talpon maradva, nem lehet azt mondani, sikertelen volt a magunk mögött hagyott hét az Alba Fehérvár kosárlabdázói számára.

 

 

Főképp úgy, hogy a pénteki szegedi NB I-es találkozón győzni tudott, igaz, nagyon nehezen, hosszabbítás után. Lóránték 78-68-ra nyertek, ezzel odaértek az első 8 mögé a tabellán. A Tisza partján ezúttal Freeman (23 pont), Zeno (19) és Cabezas (11) volt a legeredményesebb, miközben azt is elbírta a csapat, hogy az általában bőven 10 pont felett termelő Heath 2 egységen ragadt, de Lóránt (9), s a EC-meccsen remeklő Bullock sem villogott, konkrétan utóbbi NULLA ponttal zárt.

 
A folytatásban előbb március 2-án hazai környezetben a FALCO KC, majd egy héttel később Szolnokon a címvédő Olaj vár az Albára a győzelem kötelező terhével együtt, miközben március 6-án már az Európa-kupában hárul nagy feladat a fehérvári gárdára, a Telekom Bonn otthonában jön a nyolcaddöntő első derbije.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >