Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Civil szervezeteket várnak a Díszterembe Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. február 11.
A civil szervezetek jelenéről és jövőjéről tartanak tájékoztatót az érintettek részére a Városháza Dísztermében kedden. Az Echo Innovációs Műhely és a Fejér Megyei Civil Információs Centrum közös rendezvényén a Miniszterelnökség munkatársai adnak tájékoztatást a területet érintő célokról, kihívásokról, a jogszabályi változásokról és a pályázati lehetőségekről. A gyakorlati bemutatót is tartalmazó eseményre a civil szervezetek képviselőit várják a szervezők.

 

 

„A civil szervezetek jelene, jövője" címmel szerveznek tájékoztató eseményt február 12-én, kedden reggel kilenc órától a Városháza Dísztermében. A rendezvényen Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára tart előadást a civil területet érintő célokról, kihívásokról, valamint a Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztályának több kollégája is előadást tart.

A témák között szerepelnek a jogszabályi változások, a statisztikai kérdések valamint Nemzeti Együttműködési Alap összevont és egyszerűsített pályázatai, amelyekről gyakorlati bemutatóval egybekötött ismertetőt hallhatnak a résztvevők.

Az Echo Innovációs Műhely és a Fejér Megyei Civil Információs Centrum által szervezett eseményre a civil szervezetek képviselőit várják, akik előzetesen a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen jelezhetik részvételi szándékukat.

A február 12-i programon dr. Cser-Palkovics András polgármester köszönti a résztvevőket.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >