Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ingyenes próbaérettségi a Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán
Ingyenes próbaérettségi a Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. február 14.
A Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos érettségi-előkészítője, a Studium Generale immár 9. alkalommal rendezi meg Országos Nyílt Próbaérettségi Napját. A középiskolások idén február 16-án, szombaton az egyetem Székesfehérvári Campusán egy vagy akár két próbaérettségi vizsgát is megírhatnak matematika, történelem, illetve közgazdaságtan tantárgyakból közép- és emelt szinten egyaránt.

 

 

A Studium Generale – a Corvinus Egyetem hivatalos érettségi-előkészítő műhelye – jóvoltából, a 2019-es Országos Nyílt Próbaérettségi Nap keretén belül idén a diákoknak az egyetem székesfehérvári campusán is lehetőségük nyílik kipróbálni magukat.

A próbaérettségi kitöltésével a középiskolások objektív képet kaphatnak arról, hogy milyen tudásszinttel rendelkeznek jelenleg és esetleges hiányosságaik kijavítására még közel három hónap áll rendelkezésükre az érettségi megírása előtt. A remek tapasztalatszerzési lehetőség alkalmával a matematika, a történelem és a közgazdaságtan közép- és emelt szintű feladatsoraiból kettőt is kitölthetnek a nebulók. A próbanapon azonban nem csak tudásukat próbálhatják ki a résztvevők: alkalmuk nyílik megismerni a feladatsorok felépítését és tesztelhetik stressztűrő képességüket is.

A kitöltött feladatsorokat a Studium Generale diákszervezet tagjai kijavítják, és igény szerint konzultációs nap keretében megválaszolják a felmerülő kérdéseket. Ahogy az előkészítő tanfolyam, a Próbaérettségi Nap is teljesen ingyenes minden résztvevő számára, azonban előzetes regisztrációhoz kötött!

Az esemény részletei: Országos Nyílt Próbaérettségi Nap 2019
https://www.facebook.com/events/373607490065931/

 

Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campus, 8000. Székesfehérvár, Budai út 43.
Időpont: 2019. február 16.
Regisztráció: 2019. február 10-ig a https://www.studiumgenerale.net oldalon

További információ a diákszervezetről: https://www.facebook.com/studiumgenerale70/

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >