Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A Sóstóra látogatott a Szenátus
A Sóstóra látogatott a Szenátus Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. február 11.
A megújult MOL Aréna Sóstót nézték meg a Fehérvári Szenátus tagjai. A látogatóközpontban és a felújított stadionban dr. Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila alpolgármester kalauzolta körbe a tagokat.

 

 

Az évente több alkalommal ülésező, a szakmájukban kimagaslóan teljesítő, elismert és tiszteletreméltó polgárokból álló Fehérvári Szenátus 2011-ben azzal a céllal alakult, hogy egyeztessen a várost érintő stratégiai kérdésekről. A testület tagjai javaslatokkal, szakmai tanácsokkal látják el a város polgármesterét és a városvezetést, így segítve Székesfehérvár fejlődését és versenyképességének megőrzését a gazdaság, a kultúra, az oktatás és a sport területén.

A Szenátus első 2019. évi találkozóját a megújult MOL Aréna Sóstón tartotta, ahol a tagok nagy örömmel nézték meg a 2018 őszén átadott stadiont és a felújított Sóstó Természetvédelmi Terület Látogatóközpontját. A vendégeket és dr. Cser-Palkovics András polgármestert Mészáros Attila alpolgármester kalauzolta végig a létesítményben. Az alpolgármester beszámolt a városrészi rehabilitáció részeként megvalósult Sóstó Természetvédelmi Terület és a mára MOL Aréna Sóstó névre keresztelt stadionban történt munkálatokról. Kiemelte, hogy a megye legnagyobb rendezvényközpontja átadása óta több mint negyven rendezvénynek adhatott már otthont – a Vidi hazai mérkőzésein kívül. A létesítménylátogatást követően a találkozó tapasztalatcserével és kötetlen beszélgetéssel zárult.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >