Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
AV19: kilenc meccs után pont nélkül Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 13.
Vereséggel kezdte a felsőházi középszakaszt az osztrák bázisú jégkorong bajnokságban, az EBEL-ben a Fehérvár AV19. Az alapszakaszban szenzációsan hajrázó alakulat 5-3-ra kapott ki a listavezető Graz otthonában, így kilenc meccs után maradt pont nélkül.

 

 

Ettől függetlenül még ezzel a vereséggel is lépett egyet előre a tabellán, mivel a címvédő HC Bozen 4-0-ás verést kapott Bécsben, így visszacsúszott a 6. pozícióba. A Volán végig szaladt az eredmény után, 2-2-ig még sikerrel, ám egy 3-0-ás hazai roham eldöntötte a meccset, 5-2 után már nem volt visszaút, csak 5-3-ra sikerült zárkóznia a FAV19-nek. A vendég gólokon Tikkanen (2) és Stipsicz osztozott.

 
A Volán legközelebb pénteken a rekordbajnok Klagenfurtot fogadja 18.00 órakor, majd vasárnap a címvédő Bozen vendége lesz. A rájátszásban való részvétel már biztos, így tulajdonképpen a pályaelőnnyel járó minél jobb helyezés a tét. Az első 4 helyezettnél lesz a kedvezményezettség a nyolcaddöntőben, illetve az első négy választhat magának ellenfelet a második négyből a helyezésük sorrendjében.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >