Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Díjvárományos a fehérvári szülészet
Díjvárományos a fehérvári szülészet Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 28.
Nem először terjesztik fel rangos elismerésre a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház, dr. Hagymásy László vezette, magas szakmai színvonalon teljesítő, családbarát szülészeti-nőgyógyászati osztályát. Ezúttal - a végeredménytől függetlenül - a lehető legnagyobb kitüntetés érte a székesfehérvári intézmény "babás-mamás" részlegét, ugyanis nyílt, internetes közönségszavazáson került be a legtöbb szavazattal jutalmazott hét osztály közé a "2018 szülészete" kategóriában.

 

 

A díj erkölcsi elismeréssel jár és a Családháló.hu olvasóinak jelölése, szavazata nyomán, a Családháló csapatának döntése alapján kerül kiosztásra a projektzáró ünnepélyes díjátadón márciusban, Budapesten.

 
A Családháló díjat 2013-ban alapították, azzal a céllal, hogy nyilvános elismerésben részesítsenek olyan embereket, intézményeket, akik a gyermekekért történő munkájuk során különösen sokat, vagy kiemelkedőt tettek a családokért. 2019-ben intézményi és egyéni kategóriákban - összesen 14-ben - írták ki a szavazást, s végül 183 jelölt került fel a szavazólistára. Közülük kellett döntenie a közönségnek.
 
Az egyik legszigorúbb kategóriában mérettetik meg a fehérvári szülészet, ugyanis mindössze hét jelöltet tartott arra érdemesnek a bíráló team, hogy bejusson a fináléba, míg van olyan kategória, ahol nem kevesebb, mint 26 név került a "kalapba". Dr. Hagymásy László osztályvezető főorvos irányításával évről évre, szisztematikus munkával emelkedett arra a nívóra a szülészeti-nőgyógyászati osztály, hogy - nem először - komoly elismerésre jelölik "kívülről", tehát a páciensek jóvoltából.
 
A székesfehérvári szavazók vélhetően nagyon aktívak voltak, ugyanis a 14 kategóriában több más jelöltet, óvodát, bölcsődét, illetve ezen intézmények nevelőit, valamint általános iskolát és védőnőt is fináléba juttattak voksaikkal.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >